Çaltı Süleyman Demirel İlkokulu
Çaltı Köyü Gelendost / ISPARTA

VİZYON

T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı ilköğretim programında amaçlanmış; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ilkemizdir.

MİSYON

Geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak çağdaş dünyanın gerektirdiği bilimsel donanımları ,toplumunun etik değerlerini en iyi şekilde kuşanmış güzel insanlar yetiştirmek.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Isparta il merkezine 100 km. Gelendost ilçe merkezine 20 km. mesafededir.

Köy